Workshop visionboard maken

 

Heb je wensen in je leven die je graag wil bereiken? Of wil je je doelen helder krijgen? Dan is een visionboard (ook wel moodboard of actionboard genoemd) een goede manier om van je doel, wens of droom een concreet beeld te maken. Hang je visionboard op een (voor jou) goed zichtbare plek en vergroot je kans om je doel te bereiken.

 

Je kunt allerlei onderwerpen uitkiezen. Je kunt een moodboard maken voor een ruimte in je huis dat je wil veranderen, je kunt een bord maken over iets wat je wil hebben, dingen die je mooi vindt, een plek waar je wil zijn. Maar je kunt ook kiezen voor spirituele doelen, bijvoorbeeld hoe je je relatie tot je medemensen het liefst voor je ziet

 

Studio SaLu heeft ontzettend veel soorten afbeeldingen, maar als je iets heel specifieks wil, is het wel handig als je een paar (vak-) tijdschriften meeneemt. Dan is de kans groter dat je visionboard er uit komt te zien zoals jij dat wil.

We maken jouw visionboard op doek en ik zorg voor alle materialen, zodat jij je alleen met je wensen en dromen bezig hoeft te houden….

 

Praktische gegevens workshop

 

De workshop vindt plaats op een tijd en datum in overleg.

Deze workshop is erg geschikt om met groepen van uiteenlopende leeftijden te doen

 

2,5 uur: formaat doek 40 x 50 cm

2.0 uur: formaat doek 30 x 40 cm

1,5 uur: formaat doek 20 x 30 cm (kinderen)

 

De workshop kan plaatsvinden bij jou thuis of een andere locatie.