Aanbod workshops

 

Workshop ‘visionboard maken’

Heb je wensen in je leven die je graag wil bereiken? Of wil je je doelen helder krijgen? Dan is een visionboard (ook wel moodboard of actionboard genoemd) een goede manier om van je doel, wens of droom een concreet beeld te maken. Hang je visionboard op een goed zichtbare plek en vergroot je kans om je doel te bereiken.

 

 

 

 

Workshop SoulCollage® 

SoulCollage® is een simpele en leuke manier om contact te maken met je intuïtie. Voor SoulCollage® heb je geen artistiek talent nodig.
Je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart.

SoulCollage® laat je in verbinding komen met je intuïtie en inzicht krijgen in jezelf. Ook geeft het toegang tot je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Sinds september 2019 ben ik SoulCollage®Facilitator. Deze workshop is ideaal vanaf drie deelnemers.

www.soulcollage.nl

 

Workshops in de buitenlucht van april t/m september

Dit idee is nog deels onder constructie, maar denk aan urbansketching (dorp mag ook) in de buitenlucht of op een verlaten terras. Of wil je op een mooie locatie met een mooie tuin in de buitenlucht ‘botanisch tekenen’? Misschien kan het wel in een groep, kun je je jaarlijkse groepsactiviteit toch door laten gaan… laat het me weten, dan kijk ik of ik er werk van kan maken.